fredag den 21. februar 2014

Så er det weekend!

Så er det endelig weekend og helt bestemt en af dem der vil blive husket. Men inden det sjove begynder så kommer der lige det sidste som hoppede af pinden.
 
Jeg har fået strikket et MEGA sjal, dog kommer farverne ikke til sin ret for solen var væk da jeg kom hjem fra arbejde.
 
Hvis jeg når hjem inden den er smuttet søndag så kunne det jo være at der kom et bedre billede på.
 
 
Her er lige et nærbillede men farverne er elendige.

 

 
Jeg ved ikke om i kan fornemme str. - men det er MEGA stor til lille mig :) - men et rigtigt putte sjal...

Det er strikket i Kauni - farve CC og EU
 
Der er brugt 2 nlg. af hver farve - á ca 150 g.
 
Kanten var lige ved at tage livet af mig, den to 3 dage - men der var også ca. 1100 masker på pinden.
 
Det var så lige det kreative for denne uge og som sagt bliver denne weekend en af dem der huskes. Jeg tager afsted på kursus i morgen ikke et kedeligt et - men derimod et sy kursus.
 
Jeg glæder mig bare - har fået pakket (helt sikkert alt for meget), så nu kan det godt blive lørdag så jeg kan komme afsted.
 
Så jeg håber at i får en lige så god weekend som jeg...
 

lørdag den 15. februar 2014

Vinterferie!

Vinterferie er desværre ikke noget jeg har, selv om jeg synes at jeg trænger, men heldigvis er det snart Påske og dermed er dømt ferie.

Kreativt sker der ikke så meget for tiden render bare afsted, men fik en bestilling på en lille rib vest som jo er et af de små hurtige opgaver.


Desværre er farverne ikke gengivet særligt godt, for det blev taget torsdag aften i skæret fra lampe lys. Farven skulle være blå og ikke så markante farveskift som vises.

Hvad sker der ellers - jo jeg strikker men det er dælme nogle mega omgange, pt. er der 601 masker pr. omgang, så der mangler stadig 50 masker at blive taget ud i det sjal jeg har på pinden. Men som om 651 masker ikke er nok, så skal der lige strikkes en kant hele vejen rundt om sjalet - dvs. jeg nok kommer op på ca. 1000 masker, og dem skal der strikkes 10 omgang af, så det bliver nok ikke idag at jeg bliver færdig.

Men hvis nu jeg skynder mig at få jævnet lidt støv m.m. - så byder weekendens vejr jo kun på indendørs hygge så mon ikke det bliver færdig i næste uge..

 

søndag den 9. februar 2014

Hvor bliver tiden af!

Ja, hvor bliver den af, er der nogle som har et svar. For min tid flyver afsted uden at jeg altid bemærker det og pludselig er der igen gået et år.

Da jeg stod op i går var der igen forsvundet et helt år idet at der begyndte et nyt fødselsdags år for alle her i familien.

Silla blev 4 år og gaverne i år bestod af ny kjole og tunika til hende, kjolen passer hende perfekt har lige modtaget et billede som jeg dog må dele.


Den passer perfekt og faldt i god jord hos både moderen og Silla, ved endnu ikke om tunikaen passer - men det tror jeg.


 

søndag den 2. februar 2014

Søndagens arbejde!

Næste uge fylder barnebarnet jo år, og hvad giver man til en lille pige som har alt så selv ikke forældre kan finde på ønsker til hende.

Jeg måtte jo i tænke boksen, for vi kan da ikke bare komme med en kuvert (det kan vi tidlig nok gøre) for med den alder hun har burde det jo ikke være et problem eller hvad!

Men jeg har jo et abbo. til Ottobre bladene. I den nye udgave her i Januar var der en kjole, som jeg helt sikkert falder i god jord hos moderen. Heldigvis havde jeg noget stof liggende på lager som kunne bruges.

Så dagen arbejde er blevet en kjole til Silla.


Farven passer slet ikke - for den er lilla med sorte prikker, glæder mig til at det bliver forår for så kan man få taget nogle ordenlige billeder med de rigtige farver. Skulle måske også have strøget den inden, men det bliver den inden aflevering.


Kan her på billedet se at den ene lomme skal af igen for den sidder vist lidt skæv... eller skal man beholde det som det personlige præg!

lørdag den 1. februar 2014

Billeder af krudtuger!

Synes selv at de er herlige til dem,  selv om den ene model ikke er helt tilfreds, så nyder jeg at se de ting jeg laver blive brugt.

 
At den lille mand ser forslået ud, skyldes at han tog trappe med hoved først sidste dag.


Forsat god weekend, min nydes idag leges med symaskinen er dog ikke færdig endnu.